Websites op maat >>

<< Plug&Play websites >>

<< Leadgeneration websites

laat uw online presence groeien!

Elke onderneming of organisatie is anders, daarom bieden wij diverse producten en diensten aan die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Zo maken wij websites op maat, leveren wij plug&play websites en lead-generation websites. Verschillende disciplines waar wij goed in zijn.

Websites op maat

Specifieke wensen in design en functionaliteit van de website. Wij maken websites op maat met de functionaliteiten die het beste passen bij uw online strategien.

Plug&Play websites

Op zoek naar een (extra) website voor uw online activiteiten en zeker weten dat een website ‘werkt’? Wij bouwen kant-en-klare websites die u praktisch direct kunt gebruiken.

Leadgeneration websites

Geen risico’s maar wel resultaat. Maak dan gebruik van onze leadgeneration websites. Betaal per lead (potentiele klant). Betaal alleen wanneer een potentiele klant contact met u opneemt.

Specifieke vragen of wensen?

Sietse Wiersma
Omzetgroei constructieberekening-nodig.nl
Lees verder
Bedankt voor de uitstekende service en de goede site's. De site's welke je voor mij hebt gemaakt zijn bedoeld om meer omzet uit mijn bedrijf te halen. Door de site's overzichtelijk te maken en voor de klant aanleiding om contact te zoeken, is de opzet hierin dan ook geslaagd. Ik ben dan ook voor meer dan 100% tevreden. De omzet van mijn bedrijf groeit hierdoor wekelijks.
Mirjam Hermans
Precies naar wens - ookzomooi.nl
Lees verder
Sindskort ben ik gestart met mijn eigen schoonheidssalon Ook Zo Mooi. Hier hoort een eigentijdse website bij. Heel tevreden ben ik met de mooie, professionele website die Kajan voor mij gebouwd heeft. Precies naar wens, waarbij alle aanvullingen en correcties heel snel en vakkundig zijn opgepakt. Vanuit Brabant zal ik zeer zeker KBD-Design aanbevelen!
Marcel Roskam
Pro-activiteit - planroskam.nl
Lees verder
KBD Design heeft op een mooie en snelle manier een prima website opgezet. Vanaf de offerte fase tot en met de oplevering heeft KBD Design niet alleen uitgevoerd maar ook meegedacht. Ik ben Kajan zeer erkentelijk voor zijn pro-activiteit, zijn geduld en het delen van zijn kennis waar nodig!
Truus Westerman
Één telefoontje - ko-nijntje.nl
Lees verder
Via een collega kreeg ik het adres van KBD-Design. Één telefoontje en het was geregeld. Kajan kwam op de zaak om uitleg te geven en om te adviseren. Hij heeft voor ons een hele nieuwe site gemaakt, waar wij heel veel leuke reactie's op krijgen.
Previous
Next
1
Goedendag!

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar. Vragen? Stuur ons een bericht!