Offerte aanvragen

De gegevens die u als bezoeker aan KBD Design hebt verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.

Wat gebeurd er na mijn offerte aanvraag?

Nadat wij jouw offerte aanvraag hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen. In ons eerste contact stellen wij voornamelijk vragen over je onderneming, wat je core business is en hoe je je website voor je ziet. Op basis hiervan zullen wij onderstaande stappen doorlopen.

Jouw website in 4 eenvoudige stappen

1 Je ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte voor je nieuwe website. Na acceptatie gaan wij aan de slag en maken een ontwerp aan de hand van de door jouw opgegeven websites die je leuk vindt. Na het eerste ontwerp zullen wij jou om feedback vragen en dit verwerken.

2 Wanneer het ontwerp door jou is goedgekeurd worden de foto’s, afbeeldingen en teksten aangeleverd. Indien je zelf geen content hebt en/of dit niet kunt aanleveren zullen wij dit voor je in orde maken. De pagina’s worden vervolgens gevuld en de foto’s op de juiste plekken geplaatst en verwerkt in het ontwerp.

3 Call-to-action (knoppen, klikbare afbeeldingen etc.) zijn belangrijke elementen in je website. Deze gaan we plaatsen op basis van de door jouw gestelde doelen, bijvoorbeeld; het ontvangen van meer boekingen, offerte aanvragen of bel verzoeken.

4 We bereiken de eindfase in de bouw van je website. In deze fase doorlopen we de website en zetten wij de puntjes op de i. De website wordt volledig mobiel- en zoekmachine vriendelijk gemaakt, geoptimaliseerd op snelheid en dicht getimmerd met een ijzersterke beveiligingsplugin.

Last but not least – gaan we de volledige website aan jou presenteren en (indien wenselijk) op een mooi tijdstip lanceren op je social media kanalen.

1
Goedendag!

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar. Vragen? Stuur ons een bericht!